19.06.2017

Besikdüzü Osb’de Yatirimcilara Üçüncü Bölge Açiliyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani M. Suat Hacisalihoglu, Besikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde yatirimcilara tahsisi tamamlanan birinci ve ikinci etapparsellerin ardindan üçüncü etap için çalismalara geçildigini, en kisa sürede yeni parsellerin yatirimcilarla bulusturulacagini söyledi.

Besikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nin iki etaptan olustugunu, bölgenin birinci etabinin alt yapi çalismalarinin 2008 yilinda tamamlandigini hatirlatan Hacisalihoglu, ikinci etabin altyapisi tamamlanmadan bölgeye yogun talep gösterildigini ve bu talebin devam ettigini kaydetti. Baskan Hacisalihoglu, "Talep yogunlugu nedeniyle ikinci etapta bulunan parsellerimizin firmalara tahsis islemleri yapilarak yatirima açildi. Bu durum ikinci etapta bulunan firmalarimizin ulasim ve alt yapida büyük zorluklar yasamasina neden olmus, çözümü asamasinda da son noktaya gelinmistir. Besikdüzü Organize Sanayi Bölgemiz hizla gelismekte olup üçüncü etap için de çalismalar baslatilmis olup en kisa sürede yeni parsellerimizi sanayicilerimize ve yatirima açmayi planlamaktayiz" dedi.

Hacisalihoglu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanligi'nin kredi destegi ile yapilan Besikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ikinci etap alt yapi ihale duyurusunun 16 Haziran 2017 tarihinde resmi gazetede yayinlandigini ve ihalenin 6 Temmuz 2017 tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Merkez binasinda yapilacagini sözlerine ekledi.

İletişim Formu
HİZMETLERİMİZ

TAŞIMACILIK BİZİM İŞİMİZ & PROFESYONEL HİZMET

Maddi ve manevi çok değerli birikimlerinizin oluşturduğu “ eşyalarınız” sizin onları kullanırken titizlendiğiniz özenle taşınmalı ve yeni kullanım yerlerine güvenle ulaştırılmalıdır.