20.06.2017

Usak gida sektörü dis ticarette gelisecek

USAK Ticaret ve Sanayi Odasi'nin (UTSO) aylik olagan meclis toplantisinda konusan UTSO Baskani Selim Kandemir, Uluslararasi Rekabetçiligin Gelistirilmesinin Desteklenmesi (URGE) Hakkinda Teblig kapsaminda gerçeklestirecek ve 3 yil sürecek URGE projesine 16 gida firmasinin basvurdugunu, Usak'taki gida sektörünün proje sayesinde dis ticaret kapasitesini gelistirecegini söyledi.

UTSO Toplanti Salonu'nda düzenlenen UTSO Meclis Toplantisi'na Baskan Selim Kandemir ve oda üyeleri katildi. Toplantida meclis kararlari degerlendirilerek, mesleki sorunlar tartisildi. Odanin son bir aydaki faaliyetlerini degerlendiren UTSO Yönetim Kurulu Baskani Selim Kandemir, "Uluslararasi Rekabetçiligin Gelistirilmesinin Desteklenmesi Hakkinda Teblig kapsaminda gerçeklestirecek ve 3 yil sürecek URGE projesine Usak'tan 16 gida firmasi basvurdu. Proje Usak'taki gida sektörünün dis ticaret kapasitesinin gelistirilmesini amaçliyor. Ayrica üyelerimizin çikarlarini her açidan düsünerek, hizmet odakli çalismaya devam ediyoruz. Web sayfamizdaki e-oda uygulamasi ile UTSO üyeleri, aidat ödemeleri yani sira faaliyet belgesi, oda kayit belgesi, ihale durum belgesi ve borç durum belgelerini internet üzerinden online alabilecek" dedi.

Yavuz KUSDEMIR/USAK, (DHA)

İletişim Formu
HİZMETLERİMİZ

TAŞIMACILIK BİZİM İŞİMİZ & PROFESYONEL HİZMET

Maddi ve manevi çok değerli birikimlerinizin oluşturduğu “ eşyalarınız” sizin onları kullanırken titizlendiğiniz özenle taşınmalı ve yeni kullanım yerlerine güvenle ulaştırılmalıdır.