25.04.2018

Kanepeyi çöp konteyneriyle tasiyip belediyeye tesekkür ettile

Kanepeyi çöp konteyneriyle tasiyip belediyeye tesekkür ettiler
Antalya'da ev tasiyan üniversiteli gençlerin esyalari tasima yöntemi görenleri gülme krizine soktu. Belediyenin çöp konteynerinin üstüne kanepeyi koyup evden eve nakliyat yapan gençler, sosyal medyadan da belediyeye tesekkür etti. Belediye ise yine sosyal medya üzerinden gençlere cevap verdi
"KAÇ YILLIK BELEDIYEYIZ, ÇÖP KONTEYNERININ BU FONKSIYONUNU HIÇ FARK ETMEMISTIK"
Gençler bu kareyi sosyal paylasim sitesi üzerinden, "Konteyneri 15 dakikaligina böyle bir hizmet için kullandik, tesekkür ederiz. Konteyneri aldigimiz gibi biraktik" mesaji ile belediyenin sayfasina gönderdi. CHP'li Muratpasa Belediyesinden gençlerin mesajina, "Kaç yillik belediyeyiz, çöp konteynerinin bu fonksiyonunu hiç fark etmemistik. Bir yasimiza daha girdik. Yardimci olabildiysek ne mutlu" yaniti verildi.
"FAYDASINI ÇOK GÖRDÜK, ÜZERINDE YATIYORUZ SIMDI"
Olay sonrasi bir anda internette fenomen haline geldiklerini anlatan Onur Durmus, "Koltugu insan gücüyle tasimak biraz sikintiydi. Tekerlek fikri geldi aklimiza önce. Kaykay olsa kaykayla tasiyacaktik, konteyneri gördük. Onun üzerine kanepeyi koyup çok basit bir sekilde tasinacagini fark ettik. Biz tasirken insanlar epey güldüler. Bazilari da temkinli yaklasti. "Çaliyorlar mi ne yapiyor bunlar?" diye. Ama bunu gülmekten tepkileri fark edemedik. Internete koyarken de kamu malina zarar verdigimiz düsünülebilir, kötü tepki aliriz diye çekindik ama paylastik, Muratpasa Belediyesi de çok güzel bir dönüs yapti. Faydasini gördük, evde üzerinde yatiyoruz simdi" dedi.
 
"ESYA TASIRKEN ILK AKLIMIZA KONTEYNER GELIYOR"
Artik esya tasirken ilk akillarina gelen nakliyat firmasi yerine konteyner oldugunu söyleyen Semih Telin ise, "Aramizda su espri dönüyor artik. Esya tasinacak, konteynere yükleriz ne olacak yani. Belediyeden izin var zaten. Belediye Baskanimiz Ümit Uysal da sag olsun. Bu konuda hiçbir sikinti çikarmadi, anlayisla karsiladi. Biz sikinti çikar diye korktuk açikçasi, sonuçta kamu mali" diye konustu.
 

İletişim Formu
HİZMETLERİMİZ

TAŞIMACILIK BİZİM İŞİMİZ & PROFESYONEL HİZMET

Maddi ve manevi çok değerli birikimlerinizin oluşturduğu “ eşyalarınız” sizin onları kullanırken titizlendiğiniz özenle taşınmalı ve yeni kullanım yerlerine güvenle ulaştırılmalıdır.